Bedrijfsvideo's

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de werkzaamheden bij het graszoden leggen voor. Daarnaast kunt u tevens kijken naar een timelapse film waarin duidelijk wordt hoeveel tijd onze medewerkers nodig hebben voor het vervangen van een gazon.

Onder de graszoden video's komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

Gras en Groen Kunstgras, kunstgras laten leggen.

Naast het leggen van graszoden zijn er dagelijks ook medewerkers op pad om kunstgras te leggen. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze een kunstgras gazon wordt aangelegd. Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Kunstgras Tilburg

 

Kunstgras leggen Waalwijk

 

Kunstgras leggen en tuinaanleg Den Bosch

 

Kunstgras leggen EindhovenGras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening

Zelf kunstgras leggen Rosmalen

 

Kunstgras leggen Vught

 

Kunstgras leggen Empel

 

Kunstgras leggen BestAlgemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening aanleggen Engelen

Familie Liefkens


5

"Mart en Gordon nogmaals bedankt ook voor de adviezen voor het gazon."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

Timelapse graszoden leggen

Nieuwsgierig hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

Robotmaaier kopen, Gras en Groen adviseert u Robomow

In de markt van robotmaaiers onderscheid Robomow zich op een aantal verschillende punten. Gras en Groen is overtuigd dat dit product bijdraagt aan een mooier en gezonder gazon. Bekijk de video voor meer informatie over Robomow.

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

Bent u benieuwd hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

 

Gras en Groen Schuttingen, schutting laten plaatsen

Het plaatsen van schuttingen is de nieuwste stap die Gras en Groen heeft gezet. Dankzij de vakkennis van het hoveniersbedrijf is dit een klus waar onze medewerkers hun hand niet voor omdraaien. Bekijk hoe zij nauwkeurig een schutting plaatsen.

 


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder