Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Komen jullie kijken in onze tuin?

U kunt op onze website het offerteformulier invullen en uw gegevens achterlaten. Wij nemen telefonisch contact met u op om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Als u al een tuinontwerp heeft kunt u dit aan ons toesturen. Wij kunnen aan de hand van een tuinontwerp een beregeningsplan en een offerte maken.

Welke soorten beregeningssystemen zijn er te koop?

Er is tegenwoordig een groot aanbod in beregeningssystemen. U kunt kiezen voor eenvoud of voor een volautomatisch systeem. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen wordt het beregeningssysteem bepaald. Wij kunnen u helpen met het kiezen van het juiste beregeningssysteem.

Bestaan er verschillende boortechnieken?

Om een waterbron te boren kunnen 2 technieken gebruikt worden, namelijk een spuitboring en een grondboring. Een spuitboring wordt veelal gebruikt als het grondwater niet erg diep zit. Een grondboring kan elke diepte bereiken.

Welke informatie hebben jullie nodig voor een offerte?

Voor een specifieke offerte hebben wij bepaalde informatie nodig. U moet ons het volgende aanleveren:

 

• Tuinontwerp / Tuinplan met afmetingen en beplanting

• Waterbron

• Watercapaciteit

Kan ik ook leidingwater gebruiken voor mijn sproei-installatie?

Er kan gebruik gemaakt worden van leidingwater voor uw sproei-installatie. Het is wel van belang dat de waterleiding voldoende waterdruk heeft om de complete tuin te beregenen. In grote tuinen is het raadzaam om gebruik te maken van een alternatieve waterbron.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder