Tuinaanleg

Bij de aanleg van de tuin is het verstandig om direct de tuinberegening mee te nemen. U hoeft dan later uw tuin niet meer overhoop te halen, en de tuinberegening helpt uw tuinplanten aan te slaan in uw tuin. Nieuw aangeplante tuinplanten hebben een kleine kluit, en wanneer u niet oplet droogt deze erg snel uit. Dat is de voornaamste reden waarom er tuinplanten niet aanslaan of in het eerste jaar teleurstellen qua groei.

Voordelen van tuinberegening in een nieuwe tuin:Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Gras en Groen Tuinberegening en het hoveniersbedrijf

Gras en Groen Tuinberegening is een onderdeel van Gras en Groen. Dit bedrijf is ooit begonnen als een hoveniersbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vele bedrijfstakken. Alle bedrijfstakken leveren tuingerelateerde producten en diensten.

Zo heeft ons bedrijf aparte bedrijfstakken voor:

Tuinaanleg laten verzorgen

Gras en Groen Hoveniers is uw partner voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers kunnen de aanleg vanaf het allereerste begin voor u verzorgen. De tuinaanleg begint met het vertalen van uw wensen naar een sfeervol en uniek tuinontwerp. Onze tuinarchitect kan dit ontwerp voor u maken. Indien wij de plannen ook tot uitvoering mogen brengen, vervallen de kosten voor het tuinontwerp.

Voor een fijne samenwerking is een duidelijke communicatie nodig. Om die reden hebt u altijd één aanspreekpunt tijdens de aanleg van de tuin. Buiten de werkzaamheden om kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor. Naast een duidelijke communicatie zorgen wij ook voor een strakke planning, waarbij de werkzaamheden elkaar in rap tempo opvolgen. Daardoor kunt u binnen de kortste keren genieten van een nieuwe tuin. Wij trachten ten allen tijde te voorkomen dat de werkzaamheden vertraging oplopen. Helaas is het weer de enige factor waar we geen invloed op uit kunnen oefenen.

Specialisaties van Gras en Groen op het gebied van tuinaanleg

Heldere communicatie

Gras en Groen Hoveniers heeft een grote betrokkenheid bij de aanleg van uw tuin. Dit begint met een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij u thuis. Ten tijde van de tuinaanleg hebt u altijd één aanspreekpunt. Dit voorkomt onduidelijkheden en zorgt dus voor een heldere communicatie. Buiten de werktijden om kunt u altijd contact zoeken met ons kantoor. Wij zijn tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar. Stuur een e-mail wanneer u ons telefonisch niet meer kunt bereiken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Van tuinontwerp tot afgerond project

Op uw verzoek kan een tuinontwerp worden gemaakt. Onze tuinontwerper komt dan met een origineel en eigentijds ontwerp dat aansluit bij uw wensen, tuin en woning. Nadat er een akkoord is voor het ontwerp stelt Gras en Groen een strakke maar realistische planning op. U kunt erop rekenen dat u op de afgesproken datum kunt genieten van een volledig nieuw aangelegde tuin.Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening Kaatsheuvel

Karin Trug


5

"Hoe de installatie en de voorbereidingen over de telefoon zijn gelopen vinden wij echt super!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

Heldere garanties

Op het gebied van garanties is Gras en Groen Hoveniers onderscheidend in de markt. U ontvangt 100% tevredenheidsgarantie op de geleverde werkzaamheden.

Daarnaast ontvangt u de volgende garanties op specifieke onderdelen in uw tuin:

Maak een afspraak met Gras en Groen

U kunt op drie verschillende manieren contact zoeken met Gras en Groen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, stuur ons een e-mail of bel met onze klantenservice. In alle drie de gevallen kunt u een afspraak maken om een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de werkzaamheden in uw tuin. Zet nu een eerste stap richting een nieuwe tuin en maak een vrijblijvende afspraak!


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder