Hockeyveld met beregening

Gras en Groen Kunstgras verzorgd de aanleg van kunstgras in de particuliere tuin. Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in de sportwereld en zeker in het hockey is kunstgras niet meer weg te denken. Oefenen met hockey kan doorgaans dan ook alleen bij de hockeyclub. Voor degene die helemaal gek is van het spelletje is dat natuurlijk onvoldoende. Gras en Groen Kunstgras kan uw eigen hockeyveldje realiseren met kunstgras. Met het aanleggen van tuinberegening is het zelfs mogelijk om een echt waterveld na te bootsen.Hockeyveld met beregening
Hockeyveld met beregening
Hockeyveld met beregening
Hockeyveld met beregening
Hockeyveld met beregening

Werkwijze bij aanleg van uw eigen kunstgras hockeyveld

De aanleg van een kunstgras hockeyveld wijkt af van de aanleg van een kunstgras siergazon voor in de tuin. Dit heeft voornamelijk te maken met de belasting van de ondergrond van het kunstgras. Tijdens het sporten komt er door het rennen, stoppen en draaien veel kracht te staan op de ondergrond. Om ervoor te zorgen dat de ondergrond toch vrij blijft van oneffenheden wordt de volgende werkwijze toegepast.

De kwaliteit van ons kunstgras

Het spelplezier van hockey op kunstgras is voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte kunstgras. In welke mate een bal opstuit en welke snelheid de bal ontwikkelt is hierin zeer bepalend. De Internationale Hockey Federatie (IHF) heeft het kunstgras van onze leverancier bekroond met een wereldwijde certificering. U krijgt dus een kunstgras hockeyveld van de best denkbare kwaliteit. Zelfs officiële wedstrijden zouden op het kunstgras gehouden mogen worden!

Tuinberegening bij een kunstgras hockeyveld

Voor een optimale spelbeleving wordt het kunstgras tegenwoordig op een waterveld gespeeld. Bij officiële wedstrijden wordt een dunne laag water op het veld gespoten. Dit doet men met behulp van waterkanonnen of telescopische sprinklers. Dit effect kan met tuinberegening worden nagebootst. Gras en Groen Tuinberegening kan in combinatie met de aanleg van een kunstgras hockeyveld ook tuinberegening aanleggen rondom het hockeyveld. Op die manier kan de wedstrijdsituatie op de best denkbare manier worden nagebootst.Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening aanleggen Baarn

Bas Schippers


5

"De sproeiers zijn perfect afgesteld zodat onze planten en het gazon alleen besproeid worden."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u een kunstgras hockeyveld laten aanleggen in uw eigen tuin? En wilt u daarbij gebruikmaken van tuinberegening? Neem dan contact met Gras en Groen op door het vrijblijvende offerteformulier in te vullen. Binnen 24 uur kunt u van ons een reactie verwachten op de aangevraagde offerte.


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder