Graszoden leggen

Tuinberegening kan met een sleuvenfrees gelegd worden zonder dat er al te grote schade aan het gazon ontstaat. Toch kan het zijn dat delen van het gazon dermate slecht zijn, dat de aanleg van een nieuw gazon aan te raden is. Gras en Groen Graszoden kan de aanleg van het gazon door middel van graszoden leggen voor u verzorgen. Direct nadat de tuinberegening in het gazon is aangebracht, kunnen onze medewerkers de graszoden leggen.

Voordelen graszoden leggenGraszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen

Tuinberegening en een nieuw gazon

De combinatie van het leggen van tuinberegening en het leggen van graszoden lijkt een hele vreemde. Toch wordt deze combinatie ontzettend vaak gemaakt. Sterker nog, Gras en Groen Tuinberegening is voortgekomen uit de grote vraag van klanten waar wij het gazon kwamen vervangen. Gras en Groen Graszoden legt jaarlijks meer dan 1000 nieuwe gazons aan. Na afloop van het graszoden leggen dient er vrijwel altijd direct gesproeid te worden. Dit sproeien dient de eerste 14 dagen dagelijks herhaald te worden. Vandaar dat de aanleg van tuinberegening ook direct loont bij de gazonrenovatie!

Premium graszoden laten leggen vanaf € 5,50 per m²

Graszoden leggen kan worden verzorgd voor prijzen vanaf slechts € 5,50 per m². Voor de aanleg van gazons gebruikt Gras en Groen Graszoden uitsluitend premium graszoden. Dit zijn graszoden voor een speelgazon van de allerbeste kwaliteit. Deze graszoden hebben een zaadmengsel dat geschikt is als speelgazon. U krijgt daardoor een gazon met een hoge sierwaarde dat bovendien zeer snel herstelt na betreding.

Graszoden leggen door Gras en Groen

Bij het leggen van graszoden wordt door de medewerkers van Gras en Groen Graszoden een vaste werkwijze gehanteerd. Hierdoor kan er effectief en snel gewerkt worden. Dat verklaart ook de lage prijs die wij hanteren voor het leggen van graszoden.

Onze werkwijze bij het leggen van graszoden is als volgt:

< 25 m²     Wordt niet gelegd
25 m² - 50 m² € 7,50 per m²
51 m² - 100 m² € 6,50 per m²
101 m² - 200 m² € 6,00 per m²
201 m² - 400 m² € 5,50 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Oud gazon verwijderen

Wanneer uw oude gazon eerst verwijderd moet worden, heeft Gras en Groen Graszoden ook daarvoor de benodigde materialen. Om uw oude gazon te verwijderen, gebruiken wij een speciale graszodensnijder. Deze graszodensnijder verwijdert het gras met ongeveer 2 cm wortels en onkruid. Nadat de oude grasmat los is gesneden, voeren wij deze voor u af. Indien de ondergrond na de verwijdering van uw oude gazon nog hard is, frezen wij de ondergrond geheel kosteloos voor u. Als wij uw oude grasmat komen verwijderen, is het belangrijk dat uw gazon kort voor aanvang van het verwijderen gemaaid is.

< 25 m²     Worden geen gazons verwijderd
25 m² - 50 m² € 4,00 per m²
51 m² - 100 m² € 3,50 per m²
101 m² - 200 m² € 3,00 per m²
201 m² - 400 m² € 2,75 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

 Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening leggen Vught

Chevalier


5

"Mannen bedankt voor de snelle afhandeling van mijn aanvraag!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

Vraag een offerte aan voor graszoden leggen

Middels het offerteformulier op deze website kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen voor het leggen van graszoden of voor de vervanging van een bestaand gazon. U kunt ook eerst meer informatie inwinnen op een andere website. Op www.grasengroengraszoden.nl vindt u alle informatie over graszoden leggen. Nadat u een offerteaanvraag hebt gedaan, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte in de mail. Graszoden leggen kunnen wij altijd binnen 14 dagen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden van de tuinberegening en de graszoden perfect op elkaar afgestemd worden.

 


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder