Garantie

Bij Gras en Groen Tuinberegening staat een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij met u afstemmen. Deze garanties hebben betrekking op de materialen en werkzaamheden die wij aan u leveren en uitvoeren waar de kwaliteit voorop staat.

 Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening
Gras en Groen Tuinberegening

Binnen één werkweek reactie op uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte wordt altijd binnen één werkweek verwerkt. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden voor beregening in uw tuin met u door te spreken. Indien gewenst brengen wij een bezoek aan huis.

Om een goed beregeningsplan te maken zou een schets van uw tuin ons daarbij kunnen helpen.

 

Aanleg beregeningsinstallatie in overleg met u

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag of bezoek aan u thuis brengen wij een offerte uit met technische specificaties en aanleg van het systeem.

Afhankelijk van uw en onze planning proberen wij een geschikte datum met u af te stemmen.

 

Wij vertrekken pas als uw beregeningsinstallatie optimaal werkt

Na het installeren van de beregeningsinstallatie geeft onze monteur u duidelijke uitleg van de installatie en de instellingsmogelijkheden.

Mocht u nog vragen hebben na installatie kunt u hiervoor altijd ( telefonisch ) bij ons terecht.Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening leggen Breda

Ted van Hunsbeek


5

"Bedankt voor de prettige samenwerking tijdens alle werkzaamheden."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

U krijgt heldere garanties op de uitgevoerde werkzaamheden

Gras en Groen Tuinberegening vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Dat zorgt ervoor dat u tevreden bent en dat wij terug kunnen kijken op een geslaagde installatie. Om onze kwaliteit te kunnen bewerkstelligen werken wij met hoog gekwalificeerde leveranciers.

Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons personeel, de producten waarmee we werken en de manier waarop wij de werkzaamheden uitvoeren, geven wij u heldere garanties. Mocht er binnen deze termijn onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen dan horen wij dit graag en zullen dit oplossen voor u.


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder