Beregeningsontwerp

Bij de aanleg van een tuinberegeningssysteem vormt het beregeningsontwerp de basis. Hierin is het beregeningssysteem in uw tuin ingetekend. Het is feitelijk een tuinontwerp of tuinschets op schaal, waarin de sproeipunten en leidingen zijn verwerkt. Door op schaal de sproeipunten in te tekenen wordt duidelijk wat nodig is om de volledige tuin te beregenen. Niet alle sproeiers maken dezelfde draai of geven een even lange straal. Op schaal werken en de tuin goed inmeten zijn dus van belang.Beregeningsontwerp
Beregeningsontwerp
Beregeningsontwerp
Beregeningsontwerp
Beregeningsontwerp

Tuinontwerp als uitgangspunt

Het is erg fijn werken als u reeds een tuinontwerp of een schets op schaal hebt. Onze medewerkers kunnen het beregeningssysteem hier dan al meteen intekenen. Hebt u dit niet, dan zou u een schets kunnen maken. Ruitjespapier kan hiervoor erg handig zijn! Eventueel kunnen wij dit ook doen tijdens het bezoek aan uw tuin.

Sproeipunten en sproeiers intekenen

Wanneer de hele tuin op schaal in beeld is gebracht wordt het intekenen van de sproeiers een soort van invuloefening. Rekening houdend met beplanting, tuinpaden en uw woning kan de keuze gemaakt worden voor een bepaald type sproeier.

Hierbij hebben we de keuze uit een groot aantal sproeiers:

Pop-up turbine sproeiers

Turbinesproeiers zijn zeer specifiek af te stellen. Dit is zeer praktisch om het systeem op maat te maken voor uw tuin.

Hieronder vindt u de opties die er zijn:Algemene actie Gras en Groen Tuinberegening

Referenties

Tuinberegening aanleggen Baarn

Bas Schippers


5

"De sproeiers zijn perfect afgesteld zodat onze planten en het gazon alleen besproeid worden."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Mijn tuin sproeien? Ik heb er geen tijd voor!

Ook het handmatig sproeien van uw gazon en planten laat hierdoor te wensen over. Het wordt nu echt tijd voor een professionele tuinberegeningsinstallatie.

Lees verder
Overzicht

 


waterbron

Geschikt voor elke waterbron

werkzaamheden

Alle werkzaamheden onder één dak

garantie

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Wilt u degene zijn bij wie het gras altijd groener is? Gras en Groen Graszoden komt vanaf € 5,50 per m² bij u graszoden leggen. Dankzij onze premium graszoden heeft u een nieuw gazon binnen één dag!

Lees meer
Gras en Groen

Gras en Groen Hoveniers verzorgd de complete aanleg van uw tuin. Gras en Groen maakt een eigentijds en origineel tuinontwerp geheel naar uw wensen. Gras en groen heeft alle werkzaamheden onder één dak.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u het gemak van nooit meer maaien? Robomow is het toonaangevende merk robotmaaiers. Gras en Groen Robotmaaiers verkoopt en installeert alle verschillende modellen robotmaaiers van Robomow. 

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder